INGYENES KONZULTÁCIÓ


Nagyon örülök, hogy eljutottál idáig, hogy szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot. Biztosan rendkívül izgulsz, és van egy csomó kérdésed! Képzeld, nekem is rengeteg kérdésem van hozzád, hiszen a lehető legszuperebb élményt szeretném nyújtani neked, valamint fantasztikus fényképeket a végén!


Foglalj hozzám időpontot, hogy megbeszéljük többek között:

  • mitől leszel fotogén, még ha azt is hiszed magadról, hogy egyáltalán nem vagy az,
  • mi kell egy jó portré fotó elkészítéséhez,
  • milyen ruhákat hozz magaddal,
  • hogyan készülj fel a nagy napra, hogy a lehető legjobban sikerüljenek a fényképeid,
  • mire szeretnéd felhasználni a képeidet.


Itt most biztosan első sorban számokra és mindenféle szépséges termékekre vagy kíváncsi. Megértelek, viszont nálam minden fotózás egyedi, ezért alaposan fel kell térképeznem az igényeidet. Én nem "darabra" dolgozom, mint más fotósok, ezért nem tudok egy sablon árajánlatot adni. Különleges fényképekhez profi hozzáállás szükséges, Nem bízok semmit a véletlenre, azt meghagyom a műkedvelő fotósoknak, de szerintem ezt láthatod is a képeimen.


Nagyon sok információra van szüksége mindkettőnknek, hogy a legtöbbet hozzuk ki a fotózásból. Ez egy olyan együttműködés, ahol mindegyik félnek hoznia kell a formáját, mert anélkül csak "oké" képek készülnek, én pedig a "wow" hatásra játszom.


Ne ijedj meg, nem akarok eladni neked semmit. Semmilyen kötelezettséggel nem jár a konzultáció. Megbeszéljük, hogy mik az elképzeléseid, azokat hogyan lehet megvalósítani, válaszolok minden kérdésedre a fotózással kapcsolatban. Ha a beszélgetés végére úgy találom, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor mondok neked pontos számokat és abszolút a te döntésed, hogy fotózkodunk-e. Viszont, ha úgy érzem, mi mégsem lennénk egymás számára jó választás, akkor ajánlok magam helyett valaki mást a feladatra.


Ugye így azért nem is olyan félelmetes ez a konzultáció dolog? Kattints a gombra, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb időpontot a beszélgetésre! Ennyire egyszerű!


Az űrlapon lévő kérdéseket, kérlek, válaszold meg, hogy minél jobban fel tudjak készülni a konzultációra!


Kattintásra fel! Remélem, hamarosan beszélhetek veled telefonon.

FREE CONSULTATION


I'm so glad that you're looking into getting in touch with me. I'm sure you're super excited and you have a ton of questions. Imagine that, I also have a bunch of questions to you to make sure you will have a fantastic experience and end up getting gorgeous images!


Book a consultation so we can discuss a few things, eg:

  • what makes you photogenic even though you are convinced that you're quite the opposite,
  • what makes a great portrait,
  • what kind of clothes to bring,
  • how to prepare for your big day to have the best images of yourself,
  • what would you like to do with your photographs.


I'm sure you're eager to find out about numbers and all sorts of beautiful products at this point. I totally get you, however not two sessions are the same with me so I need to dive into great detail about your expectations. You're not just a number in my books like in other photographers', hence I'm unable to give you a cookie cutter price list. To create special photographs and memories you need a real professional who takes their job seriously. I don't just rely on pure luck when making imagery like amateur photographers do but I'm sure you can tell that of my pictures.


We both require loads of information to make the session a success. It's like a partnership where both parties have to bring their A game, otherwise there'll be only okay images but I'm aiming for the wow factor.


No worries, I do not wish to sell you anything. This is a no obligations consultation where we discuss your ideas, how we can make them come to life and I answer all your questions regarding the session. If I so deem that we should be working together, I will make an offer for you with exact figures and costs involved and it's absolutely your decision whether we move forward with the booking. However should I feel we are not the perfect match for the job, then I will recommend someone else to help you.


Now, it's not that scary a consultation, is it? Click the button and choose the most suitable appointment for a chat. It's that simple!


Please do fill out the form at the booking page so I can prepare for the consultation.


So, click away and I hope to speak to you over the phone soon!

Kazincbarcika, Jószerencsét út 1. Tel: +36 30 421 2266